svētdiena, 2018. gada 2. septembris

Individuāla makeup konsultācija "Paštēla ABC".

Skaistuma terapija 1:1

Ļauj sev pateikt – šis ir MANS laiks!
Neviena nākamā dzīves desmitgade nebūs tā, kurā tev būs skaistie 30, 40, 50 vai 70...  Tu taču zini, ka tad, kad tu izskaties lieliski, tu tā arī jūties, un dzīve liekas daudz skaistāka un jaukāka. Dzīves vidusposms ir īstais laiks pārdomām, sajūtām un pārmaiņām. Sievietei jebkurā vecumā būtu jāmāk sabalansēt savu iekšējo un ārējo skaistumu, radot harmoniju sevī un apkārtējos.Tāpēc aktuālas kļuvušas mūsu meistarklases, kurās iespējams izkopt savu skaistuma izpratni, pārlūkot un atjaunot savu kosmētikas maciņa saturu, būt šarmantām, pievilcīgām un citādām katru dienu. Pēc nodarbībām prieks redzēt mirdzošās acis, prieku un pašapziņu, kas ir atgriezusies reizē ar Skaistuma terapiju. To palīdz īstenot sievišķība un šarms, kas mīt katrā no Jums. Mūsu nodarbībām nav vecuma cenza, sievietes skaistums uzzied, kad viņa ir laimīga!

Ja arī Tu vēlies ļauties pozitīvām emocijām, sazinies ar mums! Mūsu nodarbības laikā Tev būs iespēja soli pa solim iemācīties visas nepieciešamās lietas, lai izceltu dabas doto skaistumu un saskaņotu to ar savu iekšējo ES. Varēsi rast atbildes uz visiem sevi interesējošiem jautājumiem, 1:1 ar skaistuma speciālistu.


* Individuālās nodarbības (2h):  2 nodarbības 50Eur. Ikdienas sejas kopšana, liftinga makeup, svētku makeup, laiku saskaņojot personīgi. 
            
t. +371 29377728   

Uz skaistu tikšanos, Iveta