otrdiena, 2014. gada 25. marts

Makeup ieteikumi rudmatēm.

Trīs tipu rudmates.

 
Makeup Iveta Ruicēna
Makeup Iveta Ruicēna,

Pirmais,

sievietēm ar gaišu ādu, ugunīgi rudiem matiem un pelēkām, vai zilām acīm piemērotākais pamattonis jeb tonālais krēms būs atbilstošs tavai ādas krāsai - ziloņkauls vai gaiši bēšs. Acu kontūrai labākā izvēle būs pelēcīgi melns vai brūns tonis. Savukārt plakstiņu ēnās priekšroku dod zeltainiem, zeltaini oranžiem, persiku, maigiem olīvju un pelēkiem toņiem. Lūpām izvēlies maigi rozā, terakotas un oranžās lūpu krāsas vai spīdumu.

Otrais,

viegli iedegušām, brūnacainām rudmatēm izvēle ir vienkāršāka - nekādu violeto toņu, tavai matu krāsai tie nepatīk! Labākais variants ir dabīgi brūnie, zelts, pelēkais un zaļais. Pamattoni izvēlies maksimāli tuvinātu savam dabīgajam ādas tonim. Tumsnējam akcentam izmanto bronzējošo pūderi. Laineris un acu kontūrlīnija ieteicami tumši brūnā, vai tumši pelēkā krāsā. Skropstām vari izmantot melno tušu. Lūpas izcels bēši rozā, karameļu, koraļļu, bordo, vai ķieģeļu krāsas.

Trešais,

zaļacainām rudmatēm piestāvēs vairākas krāsu kombinācijas. Viss atkarīgs no tā, ko tu vēlies izcelt. Ja tās ir zaļās acis, tad izvēlies terakotas un bēšos toņus. Labi izskatīsies arī pelēkie un zaļie. Eksperimentējot ļaujies ceriņkrāsai un violetajam. Acu kontūrā labi izskatīsies tumši brūna un pelēcīgi brūnā krāsas. Lūpām lieto karameli, koraļļu toni, terakotu, vai maigi rozā.
Izvēloties piemērotāko uzacu zīmuli orientējies pēc matu nokrāsas. Ja tā ir tumša, tad izmanto nedaudz tumšāku brūno toni, ja gaiša, tad gaišāku brūno krāsu.